Jump to content

به انجمن رسمی آتیناد خوش آمدید

دانلود آتیناد !

آپدیت مپ Lod چرا نه ؟ ؟

Recommended Posts

Posted (edited)

سلام

الان که میخوام این پستو بذارم تا مپ 7.00k از LOD اومده . چرا مپ آپدیت نمیشه؟

قبلا میگفتین مپ های جدید باگ دارن خب مپ فعلی کم باگ داره ؟ Talon که هست . Zet ام که بیشتر از اون .

خیلی از لولارو نمیشه پیک کرد مثل 3 Morph  و 3 Clock و چند تا لول دیگه.

فارغ از اینا ، خود مپ فیکس نیست و تیم 1 عملا موقعیت بهتری داره نسبت به 2 هم بخاطر کشیدن فارم لاین بالا، هم بخاطر لول Zet (بعد چند سال پلی دادن این ورژن مپ میگم)

الان این مپ 7.00kرو باز کردم . اسکرین شاتارو نگاه کنید خدایی

هم نمیشه همون اول مپ فارم بزرگارو بکشی که بازی رو از بالانس خارج کنی. هم الان دو تا ساید فیکس و بالانس ان.

بعدش فقط آیتمارو نگاه کن چقدر خوب شدن xD . حیف نیست مپو عوض نمیکنین ؟ ایشالا فیکس ام هستش دیگه کلی آپدیت داده از 7.00a تا  K  

دکتر جون یه بار با دل ما LOD پلیرا راه بیا . این DOTA پلیرا مسخرمون میکنن میگن مپ‌تون مال یه قرن پیشه انقدر قدیمیه و باگ داره . 

خیلی دوست داریم دکی جون بیا عوض کن 

SS1.thumb.png.f7d0462c3889b414d0f3e1600fd713bb.pngSS4.png.2196b8303c7df764071b39d63e92e712.pngSS2.png.4f790cb0a04c4a4e5dc8c6203d0e7f35.pngSS3.png.61df083c19dcaffc5295b7e9cd872057.png

Edited by Historia
یه عکس اشتباه فرستاده بودم
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

Posted (edited)

تازه نگاه کنین وقتی دستور GoodMiniMap رو توی کانفیگ LOD میذاری چه مینی مپ جیگری میشه اصن عاشق شدم

لودینگ مپ ام که جای خود داره ...

SS5.pngSs.thumb.png.bab0d74bc1841eb58f89216d4c0517e8.png

Edited by Historia

Posted (edited)

یه سری از تغییرات باحالشو بگم :

لول 3 Lone druid و Orc که یونیتارو قوی میکردن حذف شده بجاش 2تا آیتم اومده رو نصف لولا کار میکنن و این مدل لولارو قوی میکنن جدای Aghanim . تازه این دوتا آیتم خودشون رو بعضی آیتمای دیگه ام کار میکنن . اصن اوضاعیه

فارم زدن سخت شده . همه لولاشونو همون اول میزنن حتی اگه تنها باشی. دهنت سرویس میشه تو فارم

لولای باگ فیکس شدن تا جایی که امتحان کردم.

همه ی اطلاعات هیروتو داری دیگه اون پایین (طبق عکس) البته اینا آیتما و لولای جدیدن . بقیه چیزا  کما‌ فی‌السابق اند و تغییر نکردن

خیلی جزییات به مپ اضافه کردن و پویا تر شده (نمونه در عکس)

این جالبه علاوه بر اضافه شدن چند مدل فارم ، یه سری فارم turtle هم اضافه شدن که وقتی میزنیشون یه سری Aura روت میاد مثل hp regen , mana Regen , Armor & Zeal , Gold Per Sec ,   و ... و شانسی ام بعضی فارما آیتم hp و mana فوری میدن مثل گوشت

جای اضافه واسه وارد سنتری و آبزرو و داست و اسموک قرار دادن که دیگه کسی دبه نکنه بگه جا ندارم وارد بکارم ( قابل توجه دوستان)

به جای شاپ های بین درختای لاینای بالا و پایین (سیکرت شاپ ها نه) ، 2تا Outpost گذاشتن واسه تیمی که اولین تاور 1 رو بزنه (عکس). ویژن و اکسپی و آیتمای ساده میده هر چند دقیقه . مثل دوتا2 عه تقریبا

یه دونه Rune جدید تو ریور اومده(عکس) . فکر کنم آخرای بازی میاد . یه دونه Agil + Str + Int میده بهت . اصن غوغا کرده این مپ.

وقتی Roshan رو دوبار میندازی ، یه پنیر بوگندو بهت میده که مثل 1 Alchemist میندازی توی درگیری دهن تیم حریف سرویس میشه . 

مثل دوتا ، ولی بجای 4تا ، 2 تا جا واسه bounty اومده ولی علاوه بر گلد ، Exp ام میده که واسه میدرا خوبه. 

این کامنت ویرایش خواهد شد. ( اگه نبندن اینو)

ss11.png

ss10.png

ss 8.png

ss7.png

Edited by Historia
  • Confused 1

• 3 weeks later...

درباره‌ی Rune جدید که اسمش Grow هست: مین 1 و 2 میاد. توی هر دو تا پاور. و 1 دونه all stat دائمی میده.
و خفن‌ترین چیزو نگفتی که به هیرو ها Class اضافه شده و هر Class قابلیتای خودشو داره.

و اما اگه این آتیناد سر و صاحابی داشت، مپی که سالها ازش میگذره رو با هزار بهونه نگه نمیداشت و بگه نه اینا باگ دارن، نه پلیرا دوس ندارن و ...

من خودم صدها بار هم تو چت شخصی، هم تو فروم، هم تو تلگرام گفتم بهشون ولی آپدیت نمیکنن. حتی نمیذارن مپو تو لابی هوست شی.
خلاصه امیدی به آپدیت نیس. فکرش نرو

• DoctoR locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...