Power Moderator Neva Posted July 16, 2024 Power Moderator Share Posted July 16, 2024 سلام با توجه به اینکه برخی از شما عزیزان علاقمند به همکاری با تیم آتیناد در انجام امور مدیریتی هستید، تصمیم داریم افرادی که تمایل به همکاری دارند را به تیم مدیریتی آتیناد دعوت نماییم. به همین منظور افرادی که علاقمند هستند و زمان کافی برای انجام امور مربوط به آتیناد را دارند، میتوانند زیر همین پست اعلام آمادگی کرده تا ما درخواستشان را بررسی کرده و در صورتی که شرایط لازم را داشتند جهت توضیحات بیشتر با این عزیزان تماس خواهیم گرفت. لازم به ذکر است حتما با همان اکانتی که تمایل دارید رنک ادمینی را دریافت کنید اطلاعات خود را ارسال کنید. شرایط ارسال درخواست: - اکانت شما باید حداقل لول 40 باشد. - حداقل 4 ساعت در روز یا شب باید امکان آنلاین شدن داشته باشید (اولویت با افرادی می باشد که زمان بیشتری آنلاین باشند) - زمان کافی برای بررسی روزانه چند ریپورت را داشته باشید. - امکان پاسخگویی به کاربران و رفع مشکلات آنها را داشته باشید. - مطالعه کامل و یادگیری قوانین و مقررات آتیناد. - نداشتن سابقه بن و تخلف در آتیناد. - ادمین های آتیناد حقوق نقدی دریافت نمی کنند اما مزایایی مثل ویژگی های رویال، دریافت دوره ای جم و ... دریافت می کنند. مشخصاتی که نیاز است در همین پست ارسال کنید: نام یا نام مستعار: سن: لول آیدی: میزان زمان آنلاین بودن در آتیناد: توضیحات بیشتر در مورد خودتان: " این اطلاعیه پس از تکمیل ظرفیت حذف خواهد شد " 12 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cop_Manager Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سلام : در خواست ادمین شدن دارم سن:18.5 لول آیدی:61 میزان زمان آنلاین بودن در آتیناد : بین 4 تا 7 ساعت توضیحات بیشتر در مورد خودتان: علاقه مند هستم که ادمین بشم قبل هم درخواست داده بودم خلاصه دوست دارم ادمین بشم چیز خاصی در موردم نیست Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr-Unknown Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سلام درخواست ادمینی سن 29 لول ایدی 97 تایم آنلاینیم 5 یا 6 ساعت هستش Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire-69 Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سن:17.5 لول آیدی:50 مزان آنلاین بودن:5 الی 8 ساعت توضیحات:از اونجا که زخم خورده هستم به ریپورت های زیادی در روز اگه خدا بخواد رسیدگی میکنم روی پروژه ها زیاد کار میکنم و بهشون اهمیت میدم ممنون میشم منو لایق ادمین بودن بدونین Link to comment Share on other sites More sharing options...
e3game.ir Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سلام وقت بخیر امیر عباس سن :25 لول:31 و 51 میزان فعالیت و انلاین بودن 5ساعت می تونم به عنوان ادمین و مشاور در کنارتون باشم بابت رفع باگ های مپ که خیلی هم زیاده و بالانس نبودن هیروها و بازی Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanaZ.Bnoo Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سلام: درخوایت ادمین شدن در آتیناد رو دارم سن 35 لول آیدی58 میزان انلاین بودن در آتیناد :بین 10 تا 16 ساعت توضیهات بیشتر در مورد خودتان: ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضا تیم آتیناد من صاحب گیم نت هستم و بیشتر اوقات آنلاینم و خیلی دوست دارم بازی ها رو ببینم ک بازی خودمم بهتر بشه و خیلی ممنونم بابت این همه زحمات بچه های تیم آتیناد Link to comment Share on other sites More sharing options...
mainbourd Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 Dorod faravan 32 salame 4.5 ta id balaye 40 daram taghriban az sobh ta shab onlinim besyar sakht gir hastam >> ghablan GM >>jahan Games<< WOW bodam ham Normal ham Fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocaine Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 (edited) به نام اهورامزدا سلام فردین هستم سن 28 لول 45 15 ساله که وار پلی میدم میزان انلاین بودن 10 ساعت تا 12 ساعت بجز روز جمعه که 4 ساعت تا 5 ساعت هستم Cocaine اسم اکانتمه Shiraz Edited July 17, 2024 by Cocaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORAS8 Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 (edited) salam Amirm 18 age lvlam ham balye40 az saat 5badzoher be bad vghtam azade kolan name accont LORAS8 goodnight Edited July 17, 2024 by LORAS8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijesh__kon Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 با سلام وخسته نباشید نام مستعار:Gijesh kon سن :24 لول آیدی :82 مدت زمان آنلاین بودن در آتیناد مناسب با شزایط آدمینی هست البته با یه اکانت دیگه آنلاین هستم که به خاطر شرایط آیدی لول نتونستم با اون اکانت در خواست آدمینی بدهم ---->>(Gijeshkon) قبلا درخواست دادم برای ادمینی و قبول کردین ولی به خاطر دسترسی دیر به سیستم دیگه قبول نکردین با تشکر از شما Link to comment Share on other sites More sharing options...
redstar44000 Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 نام یا نام مستعار:redstar44000 سن:37 لول آیدی:58 میزان زمان آنلاین بودن در آتیناد:بسته به شرایط کاریم بعضی روزها 3 ساعت بعضی روزها 7 یا 8 ساعت توضیحات بیشتر در مورد خودتان:بنده 5 سال گیم نت داشتم و معتقدم باید مقررات دقیق م به مو اجرا بشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedbazi Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 نام مستعار : Jedbazi سن : 27 لول آیدی : 55 میزان زمان آنلاین : متوسط 6 ساعت Link to comment Share on other sites More sharing options...
ll_rafikhani_ll Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 با عرض سلام و خسته نباشید نام یا نام مستعار:ابوالفضل آیدی (اکانت):ll_rafikhani_ll سن:21 لول آیدی:41 میزان زمان آنلاین بودن در آتیناد:روزانه 5 ساعت علاقه به ادمینی و رسیدگی به ریپورت ها برای ارتقا کیفیت بیشتر پشتیبانی و تسریع روند بازبینی و پشتیبانی Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_a.5_l Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 سن 37 سال لول در آتیناد 94 یک بار سابقه بن شدن دو روزه دارم چون هم تیمیا لن بودن و بازی رو خراب کردن منم بازیو بیخیال شدم میزان زمان آنلاین بودنم از صبح تا شبه چون کارم تریده و همیشه پا سیستمم بیشتر میخوام ریپلای های گزارش شده رو ببینم و سریع تر افرادی که بازی رو خراب میکنن بن چند ساعته یا چند روزه بشن که درصد این اتفاق کاهش پیدا کنه همچنین تو بخش پاسخگویی به سوالات کاربرها Link to comment Share on other sites More sharing options...
itachi.r Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 با عرض سلام و خسته نباشید نام یا نام مستعار:رحیم آیدی (اکانت):itachi.r سن:29 لول آیدی:92 میزان زمان آنلاین بودن در آتیناد:روزانه 11 ساعت علاقه به ادمینی و رسیدگی به ریپورت ها برای ارتقا کیفیت بیشتر پشتیبانی و تسریع روند بازبینی و پشتیبانی. عدالت برای افرادی که دوست ندارن یک فیدر بازی شون رو خراب کنه 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts