Social_eagle Posted April 14, 2024 Share Posted April 14, 2024 سلام وارکرفت من کلا فایل های w3x رو نمی خونه فقط فایل های w3m رو ساپورت میکنه باید چیکار کنم درست شه؟ نسخه وار کرفتمم:1.26.0.6401 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator NonO Posted April 19, 2024 Moderator Share Posted April 19, 2024 با سلام کلا فایل وارکرفت با پسوند w3g است! نیمدونم شما دقیقا دنبال چی هستین دوست گرامی!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD171 Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 @NonO عزیز فایلهای مپ وارکرافت پسوندهای w3m و w3x دارن. بنده خدا داره درست میگه. @Social_eagle به نظرم شما مجددا وارکرافت رو دانلود کن و تست کن. و منظورت از ساپورت نکردن چیه؟ توی صفحهِ مپها نشون داده نمیشه؟ یا بعد از ساختن مپ ارور میده؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator NonO Posted April 20, 2024 Moderator Share Posted April 20, 2024 @GOD171 عزیز من فکر کردم ایشون منظورشون ریپلی هست برای همین گفتم پسوند w3g! با ریدانلود شاید فیکس شه ولی احتمالا مشکل از Direx باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely__ Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 سلام خدمت ادمین من 200 تا جم خریداری کردم از حسابم هم کم شد ولی جم شارز نشد لطفا رسیدگی کنید ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now