xani_ar Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 سلام وقت بخیر من سیستم لگ داره با هر نتی Lenovo flex 2 ram8 vg 840m nvidia 4g چیکار کنم واقعا دارم سکته میکنم نمیتونم یک دست بازی کنم فول لگ از ثانیه اول هر چی جلو تر میره بازی لگ سنگین تر میشه لول ۶۵ هستم اما نمیتونم الا با یه تازه کار بازی کنم چون کل بازی عکس میبینم تو رو خدا کمک کنین ثواب دار Link to comment Share on other sites More sharing options...
RezA Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 با سلام اول کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کنید بعد آخرین نسخه دایرکت ایکس که به کارت گرافیکتون و ویندوزتون میخوره رو نصب کنید اگر آنتی ویروس روی سیستم نصب کردین کامل آف کنید اگر فولدری که توی اون بازی ریخته شده حجم آن پر شده خالی کنید تا فضای کافی برای اجرای بازی داشته باشید سپس به تنظیمات گرافیک بازی برید و تمام گزینه ها را روی Low قرار بدین سپس رزولیشن گرافیک رو متناسب با گرافیکتون روی 800*600*32 یا نسخه ای که به گرافیکتون زیاد فشار نیاره قرار بدین در هنگام اجرای بازی هم از باز کردن برنامه های اضافی خودداری کنید از نصب برنامه .NET FrameWork هم روی سیستم مطمعا شوید اگر با این موارد فیکس نشدین پیام بدین توی آتیناد کامل تر راهنماییتون کنم با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
xani_ar Posted November 30, 2023 Author Share Posted November 30, 2023 خیلی ممنون خیلی از اینارو قبلا هم امتحان کرده بودم اما فای ه نداشت امروز یه هاردssd 128 گرفتم بزارین امتحان کنم اینارم دوباره انچام بدم نتیجه رو بهتون میگم باور کن نوبی تو ایران نیست که نتونه منو بزنه اعصابمم ریخته بهم دیگه 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator NonO Posted December 1, 2023 Moderator Share Posted December 1, 2023 سلام دوست عزيز اگر با نصب هارد فيكس نشدين در برنامه به من پي ام بدين يه روش رو باهم امتحان كنيم،احتمالا فيكس شين 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now