Mr.AK47 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 سلام من توی این مپ جدید نمیتونم کلید گرفتن هیرو اف 1 رو تغییر بدم. با هر وارکی هم امتحان کردم نشد. دیگ نمیتونم اصلا بازی کم تروخدا ی نفر راهنمای کنه. همه کاری کردم :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSiren Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 سلام با وارکی آتیناد تنظیماتو انجام میدید یا وارکی مپ ؟ یه عکس از تنظیماتی که انجام دادید قرار بدید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.AK47 Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 با هر وارکی ک بگین انجام دادم ولی فایده نداشت تو این مپ نمیتونم عوض کنم با تمام وارکی ها امتحان کردن از گارنا توتال بگیر تا هرچی دم دستم امد وارکی اتیناد هم پاسخگو نبود 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR.A.D.M Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 (edited) در 20 ساعت قبل، Mr.AK47 گفته است : با هر وارکی ک بگین انجام دادم ولی فایده نداشت تو این مپ نمیتونم عوض کنم با تمام وارکی ها امتحان کردن از گارنا توتال بگیر تا هرچی دم دستم امد وارکی اتیناد هم پاسخگو نبود 😐 عکس از تنظیماتی که روی گارنا توتال گذاشتی بزار و اگر روی وارکی آتیناد تنظیم کردی و نشد از تنظیمات اونم عکس بزار و روی کلیدی که تنظیم کردی چیز دیگه تنظیم نکردی؟ مثلا به جای دکمه f1 گذاشتی alt خب؟ و اون alt رو چیز دیگه تنظیم نیست؟ مثل زدن آیتم یا لول؟ حواست باشه برای اینکه سوویچ کنه روی هیرو باید دو بار پشت سر هم بزنی روش Edited June 12, 2023 by MR.A.D.M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.AK47 Posted June 12, 2023 Author Share Posted June 12, 2023 7/8 سالی هست دارم بازی میکنم در اون حد هواسم هست تنظیماتمم از روز اول یکی بوده از روزی ک این مپ امده نمیشه تغییرش داد توی بقیه مپ ها کار میکنه فقط اینجا کار نمیده 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSiren Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 هر وارکی که دارید ببندید از قسمت تنظیمات وارکی آتیناد و تنظیمات کامل مپ عکس قرار بدید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.AK47 Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 تنظیمات مپ کجاست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.AK47 Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Doc1.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSiren Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 سلام موقعی که دوستان میخوان کمکتون کنن میگید 7 8 ساله که بازی میکنید اما هنوز نه میدونید تنظیمات وارکی آتیناد چیه و کجاست و نه میدونید تنظیمات مپ چیه این عکس که دادید تنظیمات خود آتیناده زیرش نوشته Hotkey از اون بخش باید عکس بدید برای تنظیمات مپ هم وارد بازی بشید یک هاست برای خودتون بسازید استارت کنید بعدش بالا سمت چپ علامت چرخ دنده هست روی اون بزنید و از تمام صفحاتش یک عکس بگیرید بفرستید تا بررسی کنیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now