Jump to content

به انجمن رسمی آتیناد خوش آمدید

دانلود آتیناد !

رنک بندی بدون بستن ایپی بهتره

EHSAN.A
 Share

Recommended Posts

من از کامپیوترم دو نفره استفاده میکنیم خودم و داداش ام برای همین ایپی ببندن داداش من کاری کنه من چرا بسوزم پاش- بعدشم هرکسی با کانت جدید هم بیاد دو روزه رانک میکشه بالا اگه بزن باشه البته من و داداشم برنز 1500 تاس ما همونم نیستیم که بگید اکانت فیک یا اینها ولی همون رانک بندی رو جدا کنن ممنون میشم - اخه طرف رانکش بالاس میاد یچی برمیداره که هیچ کاری نمیکنه که هیچ تازه دراپ ما رو هم میگیره هیچ پخی هم نیست -زیوس برداشت-اسمش blue-hk99- کلا واس خاطر این بشر دوتا رانک بالا انداخت جلو ما جرر خوردیم و باختیم- این حق نیست خدایش من امروز اینو دیدم به همون یار های نوب رضایت دادم- تهش یه مشت نوب هرکی بهتر باشه میره با یارهای بهتر --بقیه رانک ها با هم بیفتن مشکلی نیست ولی این رانک اخری رو با یدونه بالاتر هم نندازید خدایش زوره نفری که به ما میده رانکش بالاس کاری نکنه رانک بالایی حریف 10 برابر بهتره خودش میره دراپ بگیرع حالا این    نمیتونست بگیره مال ما رو هم گرفت از هرچی رانک بالا بود بدم امد

• 4 months later...

سلام

سیستم آتو بالانس آتیناد به مرور آپگرید شده دوست عزیز

اگه مشکل شما پیک کردن هیرو های متداول توسط پلیرهای تیم حریفتونه و به بازی خودتون اطمینان کامل رو دارین،لطفا مود Sd فایند بزنین

با تشکر

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...