MAD02199 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 سلام خدمت شما دوست عزیز یه سوال خیلی ساده دارم که این امتیاز های توی انجمن دقیقا به چه کاری میاد تا الان هیچ صحبتی راجبش نشده اگر برنامه ای واسش هست چرا مطرح نمیشه ؟ با تشکر MAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSiren Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 سلام این امتیازا میزان مشارکت و فعالیت کاربران در انجمن را نمایش میده Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.ultra Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 سلام خسته نباشید من تو گیم که میرم نمیشه تلنت گرفت یه سری لول های که میزنن من نمیبنم اتک هیرو های رنج رو نمیبینم Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoR Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 سلام وارد بازی بشید به قسمت options بروید و وارد بخش video بشوید. همه موارد را روی Low قرار دهید سپس یک دست بازی کنید و بعد سیستم را ریاستارت کنید. در آخر مجدد همه قسمت هایی که Low کرده بودید را به مقدار دلخواه افزایش دهید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts