ahmadreza.bz Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 سلام وقتتون بخیر من بعد اینکه اکسبت رو میزنم بعد بالانس کردن تیم ها yes نمیشه داخل بازی هم که میرم هاست برام نمیاد که وارد بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 سلام ، این مشکل زمانی بوجود میاد که نت شما اختلال داره و سیستم نمیتونه شمارو ریکانکت کنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.ultra Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 سلام خسته نباشید من تو گیم که میرم تلنت نمیشه گرفت لول های هیرو وقتی میزنن معلوم نیست هیرو رنج اتکش معلوم نیست چیکار کنم درست شه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoR Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 سلام وارد بازی بشید به قسمت options بروید و وارد بخش video بشوید. همه موارد را روی Low قرار دهید سپس یک دست بازی کنید و بعد سیستم را ریاستارت کنید. در آخر مجدد همه قسمت هایی که Low کرده بودید را به مقدار دلخواه افزایش دهید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts